Welkom bij Potters Notarissen

Iedereen krijgt vroeg of laat eens te maken met een notaris. Of het nu gaat om het opstellen van een testament, de aankoop van een woning, huwelijksvoorwaarden of het overlijden van een dierbare. In al deze situaties zoekt u naar een notaris die dicht bij u staat. Vertrouwen is daarbij het sleutelwoord. U zoekt een adres waar de deur altijd voor u open staat. Waar u terecht kunt met al uw vragen en waar de notaris er vooral voor u is. Dat adres zijn wij.

Onroerend goed

Estate planning 2

De bekendste situatie in het “onroerend goed” is wel het aan- of verkopen van een woning en/of het vestigen van een hypotheekrecht ten behoeve van een financiering, meestal bij een bank.

Het kopen van een woning en/of een hypothecaire financiering aangaan is voor velen geen “alledaagse kost”.

In de praktijk is de spreektaal vaak anders dan wat er juridisch bedoeld wordt.

Doordat informatievoorziening en dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staan wordt er in een telefonisch onderhoud dan wel bij een bespreking op het kantoor nog eens uitgelegd wat de wezenlijke verschillen zijn.

Indien u een offerte aan wilt vragen voor de aankoop van een woning en/of een hypothecaire financiering vul dan het 'Stel een vraag' formulier in en geef uw gegevens zo volledig mogelijk door. Indien u in het bericht ook uw telefoonnummer opgeeft waarop uw doorgaans te bereiken bent nemen wij vervolgens contact op voor een offerte op maat.


Familiepraktijk

Huwelijk 2

Persoonlijk advies
Een testament, huwelijkse voorwaarden, een samenlevingscontract en de afwikkeling van een nalatenschap: het is slechts een greep uit de vele facetten van het familierecht. Potters Notarissen helpt u om belangrijke zaken als deze goed en snel te regelen. Niet alleen door snel de benodigde stukken op te maken, maar juist door ons in uw situatie te verplaatsen, met u mee te denken en u goed te adviseren. Zodat u de juiste beslissingen neemt. Want ook daarvoor voelen wij ons verantwoordelijk.

Oprecht betrokken

Zijn uw stukken eenmaal in orde, dan houdt ons werk niet op. We nemen de stukken op uw verzoek regelmatig onder de loep om te controleren of ze nog up-to-date zijn. Kosteloos uiteraard. Want naast vertrouwen en geheimhouding, hechten wij veel waarde aan goede persoonlijke begeleiding. Niet voor niets zijn praktisch al onze samenwerkingen gestoeld op langdurige relaties.

Kosteloze kennismaking

Benieuwd wat Potters Notarissen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stel een vraag

Vul hieronder uw gegevens in waarop u doorgaans bereikbaar bent – Wij nemen dan met u contact op.

Basis informatie
Bericht

Maximaal 1500 karakters