Het kantoor

Het kantoor profileert zich met name door kennis en inzicht in de situaties “van of voor” de cliënt zowel in privé als zakelijk.
Immers elke cliënt is anders EN het belang van elke cliënt staat voorop !
Daarom is optimaal meedenken in elke situatie een “must” en het uitgangspunt.
Verder zijn betrouwbaarheid en integriteit verankerde begrippen in de organisatie.

Vanwege de uitgebreide kennis, de optimale dienstverlening en de vaste aanspreekpunten binnen de organisatie heeft Potters Notarissen een extra toegevoegde waarde.

“De drempel” van het kantoor wordt zo laag mogelijk gehouden. Iedereen is welkom, reden waardoor het kantoor steeds groeit.

Potters Notarissen is zich terdege bewust dat een reële tarifering van de te leveren diensten van belang is. Ondanks de in 1999 gewijzigde Notariswet en de economische ontwikkelingen blijft de uitgebreide dienstverlening hoog in het vaandel staan, maar zijn de tarieven sindsdien nauwelijks veranderd of zelfs gedaald.

‚Äč

Al sinds juli 1979 is Potters Notarissen gehuisvest in het Rijksmonument “Huize Robijnenhof” aan de Leenderweg 1 te Valkenswaard.

Potters Notarissen is een voortzetting van het notariaat dat al sinds 1898 in Valkenswaard bestaat.
Het kantoor is gevestigd in een geheel gerestaureerde rijksmonumentale villa in het centrum van Valkenswaard. Uiteraard voldoet het kantoor aan de eisen van een modern en goed geoutilleerd notariskantoor, inclusief alle ‘IT-behoeften’.
Het kantoor is vanaf de autosnelwegen eenvoudig te bereiken en beschikt over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein.

Potters Notarissen is een zogenaamd allround notariskantoor en verleent haar diensten aan particulieren, regionaal en (inter)nationaal opererende ondernemers en bedrijven. Voorts is het kantoor gespecialiseerd in Estate-Planning en echtscheidingsbegeleiding.

Cliënten en hun adviseurs waarderen het kantoor naast de snelheid waarmee de dienstverlening plaatsvindt ook vanwege het persoonlijk contact en de goede bereikbaarheid van de notarissen en de up-to-date kennis.

Wilt u meer informatie over Potters?

Wie zijn wij?

mr. J.L.G.M. (Koos) Mertens

NOTARIS

mr. C.F.J.M. (Karin) van Loon-Groenen

NOTARIS

mr. P.B. (Peter) Ressel

NOTARIS

P.J.J. (Peter) van den Dungen

SPECIALIST VASTGOED

mr J.W.M. (Jeroen) Stevens

KANDIDAAT-NOTARIS

J.A.P. (John) van Schendel

HOOFD ADMINISTRATIE

SYSTEEMBEHEER

Potters Notarissen
  • Potters Notarissen

Leenderweg 1    I    5554 CK Valkenswaard    I    040 201 28 48    I    info@pottersnotarissen.nl

© 2020 Potters Notarissen