top of page
Belgie banner2.jpg

Nederbelgen en Belgen

Potters Notarissen is al jaren gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van Nederbelgen en Belgen. We werken intensief samen met adviseurs in België om zo voor de Nederbelg en de Belg de beste keuzes te kunnen maken. Zo is het van groot belang dat een Nederbelg een goed testament maakt, omdat de regels in België anders zijn dan in Nederland. Dit kan bij overlijden tot vervelende verrassingen leiden.

Voor zowel de Belg als de Nederbelg is het belangrijk om goed te kijken naar de fiscale gevolgen na overlijden. Samen met jou bekijken we  hoe, vaak aanzienlijke bedragen aan, belasting bespaard kunnen worden. We horen vaak van onze cliënten dat ze door anderen naar ons zijn doorverwezen. ‘Daarvoor moet je bij Potters Notarissen zijn’, is een veelgehoord advies onder (Neder)belgen.

 

Potters Notarissen helpt jou als Belg of Nederbelg met goed advies vooraf, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en welke gevolgen je keuze heeft bijvoorbeeld op fiscaal gebied. Dat brengt rust en duidelijkheid en dat is een prettig gevoel. Wij geloven dat goed voor elkaar zijn, ook betekent dat je bewust keuzes maakt en vastlegt.

 

Om goede keuzes te kunnen maken is het belangrijk dat je weet hoe het zit en welke consequenties keuzes kunnen hebben. Potters Notarissen staat met beide benen in de gemeenschap en ontmoet je graag om te vertellen hoe je een en ander het beste aan kunt pakken. Zo is het goed voor elkaar. We ontmoeten je graag bij Potters Notarissen…

Belgie.jpg

Potters Notarissen staat voor jou klaar. 

Ben je Nederbelg of Belg en wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

bottom of page