top of page

Ondernemen

Potters Notarissen staat midden in de samenleving. Zo kunnen we ondernemers en bestuurders in Nederland en in de grensstreek optimaal ondersteunen bij het regelen van belangrijke zaken. We adviseren en helpen organisaties, verenigingen en stichtingen door het leveren van maatwerk. Dat kunnen we beter doordat we weten wat er lokaal speelt. Ook hebben we korte communicatielijnen met bijvoorbeeld banken en verzekeraars. Zo zorgen we samen dat het goed voor elkaar is.

Als ondernemer weet je dat ondernemen soms ook risico's met zich meebrengt. Dat hoort bij het vak. Toch zijn er ook veel situaties te bedenken, waarin goed advies en regelwerk van onschatbare waarde kunnen zijn. Bij Potters Notarissen begrijpen we dat jouw focus op je business moet liggen. Daarom zorgen wij dat alle formele zaken goed geregeld zijn. Dat geeft rust en vertrouwen. Zo is het goed voor elkaar.

Notaris Eindhoven

Hulp bij het starten van je eigen BV

Potters Notarissen helpt ondernemers met advies bij oprichting en het opstellen van akten.

Notaris Eindhoven

Wil je een eigen bedrijf starten en wil je niet aansprakelijk zijn met je privévermogen, dan is de keuze voor de BV als bedrijfsvorm een voor de hand liggende keuze. Sinds 2012 is het een stuk eenvoudiger om een BV op te richten. Je kunt al met een aandelenkapitaal van één eurocent een BV oprichten. Toch is het goed om goed geïnformeerd te zijn over de verschillen tussen de rechtsvormen. 

Potters Notarissen helpt ondernemers met goed advies vooraf, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en welke gevolgen je keuze heeft bijvoorbeeld op fiscaal gebied. Dat brengt rust en duidelijkheid en dat is een prettig gevoel. Wij geloven dat goed voor elkaar zijn, ook betekent dat je bewust keuzes maakt en vastlegt. Om goede keuzes te kunnen maken is het belangrijk dat je weet hoe het zit en welke consequenties keuzes kunnen hebben.

Potters Notarissen staat met beide benen in de Brabantse gemeenschap en ontmoet je graag om te zien en horen over de plannen voor je nieuwe onderneming. Bovendien helpen we je ook graag met bijvoorbeeld het opstellen van een oprichtingsakte en statuten. Zo is het goed voor elkaar. We ontmoeten je graag bij Potters Notarissen…

Eigen BV

Je bedrijf voor de toekomst veilig stellen

De overname van een bedrijf of het herstructureren van je bedrijf zijn onderwerpen waar iedere ondernemer zich mee bezig houdt. Maar waar moet je beginnen, waar vind ik de juiste adviseurs? 

Overname.jpg

Daarvoor ben je bij Potters Notarissen op precies het juiste adres. Wij begeleiden je van het begin tot het eind van het traject waarbij we regelmatig met jou en heel belangrijk, met jouw andere adviseurs van je bedrijf overleggen.

Potters Notarissen helpt ondernemers met goed advies vooraf, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en welke gevolgen je keuze heeft bijvoorbeeld op fiscaal gebied. Dat brengt rust en duidelijkheid en dat is een prettig gevoel. Wij geloven dat goed voor elkaar zijn, ook betekent dat je bewust keuzes maakt en vastlegt.

Om goede keuzes te kunnen maken is het belangrijk dat je weet hoe het zit en welke consequenties keuzes kunnen hebben. Potters Notarissen staat met beide benen in de gemeenschap en ontmoet je graag om te zien en te horen over je plannen voor je onderneming. Zo is het goed voor elkaar. We ontmoeten je graag bij Potters Notarissen…

Je bedrijf veilig stellen voor de toekomst?

Statuten en reglementen opstellen

Potters Notarissen helpt verenigingen en stichtingen hun maatschappelijke doel te bereiken.

Notaris Eindhoven

Binnen verenigingen en stichtingen wordt vaak vol passie gewerkt aan het realiseren van een gezamenlijk doel. Dat kan o.a. zijn op het gebied van liefdadigheid, cultuur, zorg, sport of onderwijs. Wat het doel ook is: goede, heldere afspraken zijn altijd belangrijk om constructief samen te werken aan een doel.

Potters Notarissen staat midden in samenleving en ontmoet graag lokale initiatiefnemers en vrijwilligers om te zien en horen over de mooie doelen die hun non-profitorganisatie dient. Bovendien helpen we je bij Potters Notarissen ook graag met de formaliteiten rondom het voeren van een vereniging of stichting.

Zo helpen we je met duidelijk en toegankelijk advies over de vereisten bij de keuze voor de meest passende rechtsvorm. Bij Potters Notarissen zorgen we bovendien dat de statuten van jouw vereniging of stichting op altijd op orde zijn. Ook helpen we je bij het juist interpreteren en toepassen van de laatste ontwikkelingen en wijzigingen in de wetgeving voor ANBI’s. Zo is het goed voor elkaar.

Potters Notarissen staat voor jou klaar. Je kunt ook bij ons terecht voor:

Herstructurering

Fusies, splitsingen en overnames

bottom of page